Automata öntözőrendszer - Kerti öntözőrendszer telepítés Budapest

öntözőrendszer

Öntözőrendszer

Öntözőrendszer képekben

Szolgáltatások

Automata öntözőrendszer tervezése és telepítése 

Vállaljuk komplett öntözőrendszerek tervezését és telepítését az első kapavágástól az utolsóig. A helyi adottságokat, és a telepített növényzet igényeit figyelembe véve megtervezzük, vagy ha már van terve, felülvizsgálat után az alapján is megépítjük öntözőrendszerét.

A tervezés komoly szakértelmet igényel, és alapjaiban meghatározza a leendő öntözőrendszer működését. Ezért nagyon fontos, hogy kérje szakember segítségét! Öntözőrendszert mindig a meglévő, vagy telepítendő növényekhez tervezünk. Ha nem ismerjük, hogy mi lesz a kertben, akkor nem is tudunk rá tervezni. Univerzális rendszer a slagon kívül nem létezik, mindig az adott kerthez kell tervezni, ezért elengedhetetlen a helyszíni felmérés. A növényzeten kívül ismerni kell a vízforrás paramétereit, a kert adottságait, lejtésviszonyait, az uralkodó szélirányt, a fény-árnyék viszonyokat.

Kész kertbe is tudunk öntözőt tervezni, de a legjobb ha már a kertépítés idején gondolnak erre.

Kizárólag már sokat bizonyított gyártók megbízható termékeit építjük be, célunk mindig Megrendelőink elégedettsége.

 

Automata öntözőrendszerek felülvizsgálata, átépítése és javítása 

Sajnos nagyon sok rosszul megépített öntözőrendszerrel találkozunk, olyan is akad, amelynél tervezési hiányosságok vannak. Egy rosszul működő öntözőrendszerrel komoly károkat okozhatunk, és itt nem csak a feleslegesen elpazarolt víz árára gondolok, bár az sem csekély. Öntözési hiba miatt kiszáradhat, vagy kirohadhat a gyepünk, elpusztulhatnak a növényeink, felüthetik fejüket a különböző betegségek.

Olyan is előfordul, hogy a jól megtervezett, és szakszerűen megépített öntözőrendszerrel rendelkező kert átalakult. Növénycserék történtek, átépítették a kertet, vagy egyszerűen csak eltelt 5-10 év, és a kezdetben pici növényekből dzsungel lett. Ezekhez a változásokhoz az öntözőrendszert is hozzá kell igazítani. Szórófejeket kell áthelyezni, esetleg újakat kihelyezni, vagy éppen megszüntetni, ha már nincs szükség rájuk.

A legnagyobb gonddal karbantartott öntözőrendszernél is előfordul, hogy egyes alkatrészek elfáradnak, meghibásodnak. Ilyenkor ezeket javítani, cserélni kell. Az öntözőrendszer elemei érzékeny, drága alkatrészek, ezért a javítást bízza szakemberre!

 

 Komplett kertépítés

Komplett kertépítéssel foglalkozunk. Nem csak öntözőrendszert építünk, ránk bízhatja kertje kialakítását az első kapavágástól az utolsóig.

Kérjen ajánlatot most!>

 
powered by: Horizont Informatika