Automata öntözőrendszer telepítés - Kerti öntözés Budapest

Öntöző rendszer

Öntözőrendszer

Öntözőrendszer képekben

Miért van Önnek szüksége automata öntözőrendszerre?

Magyarország klímája egyre kontinentálisabbá válik. Éghajlatunkon a természetes csapadék nem képes biztosítani a díszkerti növényeink vízszükségletének egészét. További problémát jelent, hogy a csapadék jelentős része nem a vegetációs időszakban hull, ezért a növények nem tudják azt közvetlenül hasznosítani.

Ezért a növényeinket, gyepünket tavasztól őszig öntöznünk kell. Már egy átlagos házikert alapos beöntözése is órákba telik, ráadásul a növények számára legoptimálisabb időpont a hajnali órákra esik, ami nem feltétlenül vág egybe a kertész időrendjével.

Egy kerttulajdonos sem szeretne hajnali négykor slaggal a kezében álldogálni. Erre nyújt korszerű, és takarékos megoldást az automata öntözőrendszer. Optimális esetben ennek kiépítésére már a kertépítés idején sor kerül, de természetesen ütólag is megépíthető az öntözőrendszer. Egy jól megépített öntözővel pontosan szabályozható a kijuttatott víz mennyisége, így azt mindig a növényzet vegetációs igényeihez tudjuk igazítani. Mivel szabályozható, ezért elkerülhető, hogy egyes területek alul-, míg más részek túlöntözöttek legyenek. Ezzel jelentős mennyiségű vizet takaríthat meg. Az automata öntözőrendszer akkor is működik, amikor Ön nincs otthon, nem ér rá, vagy éppen nyaral.

Mivel az öntöző általában a hajnali órákban üzemel, ezért teljesen észrevétlen.

Egyszóval Önnek azért van szüksége automata öntözőrendszerre, mert azzal időt, és pénzt takaríthat meg!

Kerti automata öntözőrendszer működése

Kérjen ajánlatot most!>

 
powered by: Horizont Informatika